Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσεχώς μεγάλο UI update στο Steam

*
Λένε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, κάτι που φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην Valve την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, οι φήμες για ολική αναδιαμόρφωση του Steam UI δίνουν και παίρνουν χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Σε ένα πρόσφατο event για developers στην Βαρκελώνη, οι άνθρωποι της Valve γνωστοποίησαν ότι δουλεύουν πάνω σε διάφορες άλλες λειτουργίες και το Big Picture mode αποτελεί την αιχμή του δόρατος. Το συγκεκριμένο mode διευκολύνει την περιήγηση στο interface του Steam με controller, για όσους αρέσκονται να παίζουν τα διαθέσιμα παιχνίδια σε μεγάλες οθόνες. Από το 2012 οπότε και εφαρμόστηκε, δεν έχει επιδεχθεί καμία σημαντική αλλαγή και οι developers έκριναν ότι μία ριζική ανανέωση είναι απαραίτητη.



Φαίνεται όμως ότι δεν θα σταματήσουν εκεί, αφού ένας από τους παρευρισκόμενους στο event ο Tony Dominguez, αποκάλυψε μέσω του Twitter ότι δουλεύουν πάνω σε ένα ημερολόγιο για τα παιχνίδια το οποίο θα διευκολύνει πολύ την ζωή των παικτών παρέχοντας άμεσα πολλές πληροφορίες. Για την ακρίβεια θα επιτρέπει στον εκάστοτε developer να οργανώνει in-game events και livestreams, να επισημαίνει ημερομηνίες κυκλοφορίας μελλοντικών ενημερώσεων και πολλά άλλα. Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Valve εξετάζει την καλύτερη εφαρμογή των Steam Reviews στην συνολική εμπειρία των χρηστών αλλά δίχως να είναι ακόμα ξεκάθαρο το πώς θα επιτευχθεί αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία αυτών των χαρακτηριστικών, τόσο περισσότερες πληροφορίες θα προσφέρει απλόχερα η Valve. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • attanaze
    • καλές ακούγονται οι νέες προσθήκες αλλά αν έχεις συνηθίσει κάπως τα πράγματα... δεν θέλεις και μεγάλες αλλαγές

*